Digitaal dagboek

Hoofdpijnspecialisten zullen vragen gedurende een maand een dagboek in te vullen om een betere diagnose te kunnen stellen. Bereid je voor in afwachting op je consultatie zodat je sneller geholpen wordt. Hoofd-Stuk vzw en MigraineManager versterken hun partnerschap om mensen met hoofdpijn beter te informeren en lotgenoten bij elkaar te brengen.

Dagboek

Heb jij weet van het bestaan van de mobile app "MigraineManager"?

Deze handige tool helpt je om je hoofdpijn in kaart te brengen en registreert onder andere hoofdpijnaanvallen, bijwerkingen en genomen medicatie om betere inzichten te verkrijgen in je hoofdpijnproblematiek.

Wij bevelen je aan om de app "MigraineManager" te gebruiken.

Data in eigen beheer!

Na installatie blijf je ten allen tijde eigenaar van je persoonlijke data die je rechtstreeks kan delen met je arts indien je arts de app ook installeert en jij hiervoor toestemming geeft. Deze toestemming kan op ieder moment weer ingetrokken worden.

Er worden geen gepersonaliseerde gegevens gedeeld met pharmabedrijven. De privacy policy van Migraine Manager is beschikbaar ophttp://migrainemanager.care/nl. Alle geanonimiseerde en geaggregeerde gegevens kunnen evenwel wel gebruikt worden voor statistiekdoeleinden of onderzoek en gebruikers van de app kunnen bij installatie aangeven indien ze dit wensen of niet

De MigraineManager app is gratis beschikbaar op zowel Google Play Store als App Store