Bestuur en medewerkers

Bestuur

Mik Ver Berne- voorzitter

mik@hoofd-stuk.be

Mik is van opleiding "Opvoedster Jeugd en Gehandicaptenzorg" en werkte jarenlang als gedreven zorgkundige in een universitair psychiatrisch verzorgingstehuis. In 2006 kreeg Mik de diagnose "migraine en cluster hoofdpijn" en werd ze werkonbekwaam gesteld door de arbeidsgeneesheer. Met haar uitgebreide ervaring als zorgkundige en haar aangeboren drang om in te zetten op het welzijn van eenieder startte ze als vrijwilliger jaren geleden verschillende succesvolle initiatieven. Mik is een zeer gedreven en graag geziene pleitbezorgster van het algemene patiënten welzijn, tevens ervaringsdeskundige als patiënt, met een uitgebreid netwerk in de medische-, pharma- en patiënten-wereld. Als voorzitster overziet Mik alle bestuurderstaken van vzw Hoofd-Stuk en tracht ze tevens ondersteuning te geven aan de besloten lotgenotengroepen die ze beheert. Mik is woonachtig in Tielt-Winge Vlaams Brabant, houdt van gezelligheid en schildert en tekent.


Steven Bauweraerts- secretaris

steven@hoofd-stuk.be

Steven is werkzaam als burgerlijk ingenieur, MBA voor het bedrijf I.B.M. in een senior global adviesfunctie gericht op optimalisaties van bedrijfsafdelingen van multinationals. Binnen ons team zet Steven zich in als vrijwilliger Secretaris, waar hij zijn professionele kennis aanwendt in de werking, uitbouw en administratie van vzw Hoofd-Stuk. Steven is zeer sportief in sporten zoals (berg)wandelen, fietsen en tafeltennis in competitieverband. Hij is woonachtig in Schiplaken nabij Mechelen.


Michel De Jonghe- penningmeester

Michel is zelfstandig schilder en heeft de diagnose “clusterhoofdpijn en gecompliceerde hydrocefalie”. Michel vindt zelf veel baat bij positieve contacten met lotgenoten en zet zich graag in voor een groter doel. Binnen ons team heeft hij de functie van penningmeester. Een luisterend oor zijn voor mensen die in dezelfde situatie verkeren vindt Michel heel belangrijk. Hij is een echte familieman en verwent graag zijn vrouw en twee dochters. Hij is woonachtig in Hemiksem.


Ledenadministratie/patiëntenvragen: assist@hoofd-stuk.be


/Home

Mik Ver Berne-voorzitter
Michel De Jonghe-penningmeester
Steven Bauweraerts- secretaris

CONTACT

Kruisstraat 3 bus 14

3390 Tielt Winge

Ondernemersnr. 0723.929.905

Tel: 0492 16 96 76

Info@hoofd-stuk.be

Voor patiënten met vragen:

Assist@hoofd-stuk.be

RPR Leuven

-------------------------------------