'Out Of My Head' filmvoorstellingTienen

Vzw Hoofd-Stuk kocht de rechten aan van de film “Out of my Head” van Jacki Ochs en Suzanna Styron. De film is een documentaire over een filmmaker die geconfronteerd wordt met migraineaanvallen van zijn dochter en op zoek gaat naar oplossingen. Magazine de “Hollywood Reporter” beschrijft de film als waardevol en zeer informatief over een ziekte die maar al te vaak mis begrepen wordt. Vzw Hoofd-Stuk zorgde voor Nederlandstalige ondertiteling zodat de film makkelijk kan vertoond worden in België.

Deze 45 minuten durende documentaire over migraine belicht alle aspecten waar men als patiënt en partner mee te maken krijgt. De kijker krijgt hierdoor een beter zicht en inzicht op de impact van het leven met migraine, ook van partners zijde! Deze documentaire is ideaal om beter begrip in de omgeving te bekomen. De inbreng van werelds topartsen maken komaf met het stigma en lichten toe dat hoofdpijn slechts een symptoom is van migraine en eigenlijk onder de categorie " hersenstoornis" zou moeten omschreven worden.

Avondvoorstelling in theaterzaal 'De Kruisboog' Tienen

Wanneer: 27 september

Aanvang: 19u30

Inschrijven verplicht


Na inschrijving krijgt u een email met uitnodiging die u meebrengt. Indien u toch niet aanwezig kan zijn, gelieve uw inschrijving telefonisch te annuleren, de plaatsen zijn beperkt! 0492.16.96.76


Deze film events werden mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van

Novartis en Teva.


Inschrijven

Inschrijven