Lid worden

Word lid van een community die echt om je geeft én die je begrijpt!

JE BENT NIET ALLEEN…
Je hebt regelmatig hoofdpijn, of migraine? Of je hebt in je naaste omgeving iemand die zich geregeld zo slecht voelt door koppijn dat activiteiten geannuleerd worden?
Dan is lid worden van HOOFD-STUK, de Vlaamse patiëntenvereniging die van koppijn een hoofdzaak maakt een eerste stap naar meer begrip en een beter leven.

Naast de nieuwsbrief met alle laatste wetenschappelijke evoluties en nuttige tips, krijg je gratis toegang tot alle activiteiten.
Dit gaat van een tweemaandelijks online lotgenotencontact tot het bijwonen live of online lezingen gegeven door Belgische artsen en professoren, of de mogelijkheid om Engelstalige video’s van de World Migraine Summit te bekijken, waar topdokters die internationaal iets betekenen voor migraine hun kennis delen. Je krijgt ook een aparte inlog voor de unieke ledenpagina waar je alle eerder verschenen nieuwsbrieven, brochures, en andere informatie kan raadplegen.

Met andere woorden voor 10€ per jaar ben je niet alleen op de hoogte van alles wat zich wetenschappelijk afspeelt op het domein van migraineonderzoek, je krijgt ook daadwerkelijk tips, info en steun. Zeker dat laatste is niet te onderschatten. Vele migrainepatiënten voelen zich immers onbegrepen. Ze denken dat ze alleen met al die pijn én onzekerheden worstelen. Niets is minder waar…

We zijn met velen, ook hier in Vlaanderen. En iedereen heeft zijn eigen persoonlijk verhaal. Bij Hoofd-Stuk maken we tijd om naar dat verhaal te luisteren. We steunen je en geven haalbare tips en correcte informatie om je leven als migrainepatiënt te verbeteren.

Je steunt met je lidmaatschap ook onze werking achter de schermen. HOOFD-STUK vertegenwoordigt jullie bij koepelorganisaties zodat ook op het beleidsgebied rekening gehouden wordt met deze impacterende aandoening.

Wat moet je doen om een aangesloten lid te worden?

Voor 10 euro per kalenderjaar steun je deze vzw en geniet je van heel wat voordelen.

Vul onderstaand formulier in en betaal uw lidgeld op rekeningnr: Rek. nummer: BE 48 9733 6355 5327

ALVAST WELKOM IN ONZE COMMUNITY

Geef een korte beschrijving wat jij goed kan en waar jij ondersteuning wil geven
Aanspreektitel
Aard van het ziektebeeld ( niet verplicht in te vullen) Ik heb het Privacybeleid van Vzw Hoofd-Stuk gelezen
Hierbij geef ik mijn toestemming om mailing en nieuwsbrieven te versturen
Voel u vrij om uw donatie te motiveren! :-)

Fijn dat u vertrouwen stelt in onze werking.

Wat kan er mooier zijn dan ongedwongen samenkomen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten

tegen dezelfde muren botsen en dezelfde hindernissen moeten nemen in de maatschappij.

Met lotgenoten praten kan bevrijdend zijn. Patiënten geven aan zich meer begrepen en gehoord te voelen.

Naast praten en luisteren voorzien we activiteiten met bedoeling te informeren, inspireren, activeren en amuseren.