Crowdfunding MigraMind project voor jongeren


Mentale impact van migraine bij jongeren: Naar de crowdfunding pagina

Bij Hoofd-Stuk vzw geloven we in de kracht van gemeenschap, begrip en ervaringskennis. Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plaats, toegewijd aan het bieden van emotionele steun aan mensen die getroffen zijn door migraine. In onze besloten social media groepen en chatomgevingen vind je een veilige ruimte om ervaringen te delen, steun te vinden en waardevolle tips uit te wisselen.

Onze missie gaat verder dan het bieden van emotionele ondersteuning; we zetten ons in voor de belangen van onze leden. Met behulp van onze ervaringskennis identificeren we pijnpunten en obstakels binnen overkoepelende organisaties en beleidsmakers. Als patiënten begrijpen we de behoefte aan erkenning en begrip. Daarom gebruiken we onze ervaring om je te begeleiden bij praktische of emotionele vragen en de weg te wijzen naar oplossingen.

Jouw steun, onze missie: Mentale impact van migraine bij jongeren
We zijn blij te kunnen aankondigen dat we een crowdfundingcampagne zijn gestart om geld in te zamelen voor een belangrijk project. In samenwerking met de migrainejongerenfocusgroep van vzw Hoofd-Stuk werken we aan het opzetten van een project dat de mentale impact van migraine bij jongeren in kaart brengt.

Waarom is dit project zo belangrijk?
Hoofdpijn beïnvloedt niet alleen de dagelijkse activiteiten, maar kan ook een grote impact hebben op het mentale welzijn van jongeren. Ons doel is om diepgaand onderzoek te doen naar de specifieke effecten van migraine op de mentale gezondheid van jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Met deze inzichten kunnen we gerichte ondersteuning en effectieve behandelopties ontwikkelen.

Hoe kunt u bijdragen aan dit belangrijke onderzoek?
We lanceren een crowdfundingproject om financiële steun te krijgen voor ons baanbrekende onderzoek. Jouw bijdrage zal worden gebruikt om een grondig onderzoek uit te voeren naar de mentale impact van migraine bij jongeren. Denk aan enquêtes, interviews en analyses om waardevolle gegevens te verzamelen.

Wat is het doel van ons crowdfundingproject?
Met jouw hulp willen we voldoende middelen verzamelen om het onderzoeksteam te financieren, data-analisten in te schakelen en bewustwordingscampagnes op te zetten. Door de impact van migraine op het mentale welzijn beter te begrijpen, kunnen we persoonlijke verhalen delen, stigma's verminderen en de weg vrijmaken voor effectievere behandelingen.

Wat kun je verwachten?
Als donateur word je een essentieel onderdeel van onze missie. Je ontvangt regelmatig updates over de voortgang van het onderzoek, exclusieve inzichten en wetenschappelijke ontwikkelingen die levens kunnen veranderen. Samen creëren we een gemeenschap die zich inzet voor een toekomst waarin jonge mensen met migraine er niet alleen voor staan.

Steun onze missie!

Jouw bijdrage aan onze crowdfundingcampagne draagt direct bij aan dit project, dat naar verwachting in de herfst van 2024 van start zal gaan. Samen kunnen we de mentale gezondheid van jonge mensen met migraine verbeteren, het bewustzijn vergroten en een verschil maken in de gemeenschap.

Bedankt voor je steun en samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Het Hoofd-Stuk vzw Team


Bij Hoofd-Stuk vzw geloven we in de kracht van gemeenschap, begrip en ervaringskennis. Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plaats, toegewijd aan het bieden van emotionele steun aan degenen die getroffen zijn door migraine. In onze besloten sociale media-groepen en chatomgevingen kan je terecht voor een veilige ruimte om ervaringen te delen, steun te vinden en waardevolle tips uit te wisselen.

Onze missie gaat verder dan het bieden van emotionele steun; we zetten ons in om de belangen van onze leden te behartigen. Met behulp van onze ervaringskennis wijzen we pijnpunten en obstakels aan bij koepelorganisaties en beleidsmakers. Als patiënten begrijpen we de nood aan erkenning en begrip. Daarom gebruiken we onze ervaring om je te begeleiden bij praktische of emotionele vragen, en om de weg te wijzen naar oplossingen.